La situació econòmica que aclapara als catalans

Segons els indicadors econòmics, l’economia de Catalunya no és la millor avui dia, la qual cosa ha portat molta preocupació als catalans, ja que aquests sempre han estat acostumats a viure en una comunitat on l’estabilitat és una de les seves millors característiques.
És cert que atès que la crisi política que es viu, l’economia és una de les coses que s’ha vist afectada, per tant és un repte per als catalans el millorar, per això els professionals com els serrallers, han hagut de buscar estratègies per fer-li front a aquesta situació.
Els serrallers per exemple, que són uns dels professionals més demandats en aquesta comunitat, han hagut d’oferir certs beneficis o ofertes als seus clients per no poder perdre’ls, i és que davant la crisi, cal buscar sempre alternatives.
Els catalans sempre han estat molt bons per a enfrontar les crisis, i en aquesta oportunitat estic segura que ho faran amb èxit, i és que el poc creixement que ha tingut Catalunya en relació a la resta d’Espanya té una clara arrel, la qual cal atacar .

Fent consciència dels efectes de les males decisions

Per a molts catalans la crisi política que es viu avui en dia no és perquè han tingut males decisions pel que fa a l’econòmica, sinó pel clima polític i social que es viu avui a la comunitat, de manera que pro no tractar-se d’un problema de base.
És possible que el problema que s’està vivint des del punt de vista econòmic tingui solucions que no siguin tan difícils d’aplicar, i per això els catalans tenen fe que a curt termini, la situació a Catalunya pot millorar.
Afortunadament Catalunya té un motor productiu que no depèn només d’un tipus d’empresa, la qual cosa és una cosa favorable per a ells, i és que a més compten amb recursos propis, que explotant de manera intel·ligent, poden fer que la seva economia es compensi.
Catalunya té recursos naturals que es transformen en matèries primeres, compten amb un bon sector de serveis, liderat aquest pel turisme, activitat econòmica que li ha servit de molt a aquesta comunitat, ja que representa una gran part de tots els seus ingressos.
A Catalunya el que cal és que els catalans tinguin consciència del que rics que són, i que les situacions per les que estan passant no els poden superar, i que amb l’ajuda del govern espanyol i estant dins de la llei, és molt el que aquesta comunitat pot aconseguir.
No cal mes res sinó el desig de superació, i això és una cosa que els catalans tenen molt arrelat, per això és que els mateixos són una comunitat que compta amb tot el necessari per ser una comunitat prospera una altra vegada.
El que importa no és tant tenir moltes empreses, i és que les que s’han anat per fer pressió pel tema polític, estic segura que tornessin molt aviat, ja que vulguin o no, Catalunya és la porta d’entrada a Espanya.